mandag 28. mars 2016

Hockeykamp

NHL-kamp har stått øverst på Canada-listen min helt siden jeg bestemte meg for å dra til Canada og for noen helger tilbake ble det endelig tid for hockeykamp! Det var Vancouver Canucks og St Louis Blues som spilte. Dessverre ikke Canucks beste kamp og stillingen endte 3-0 til St Louis Blues. Det var likevel utrolig gøy å oppleve stemingen og en så viktig del av den kanadiske kulturen. Jeg hadde lånt Canuckstrøye av en venninne så følte meg ekstra kanadisk for en kveld.








Håper alle har hatt en fin påske. Her har påskestemningen vært ganske langt unna, men vi var på IKEA i går for å kjøpe godis og gravlaks. Jeg har jobbet hver helg de siste ukene, for det har vært spring break og til tider ville tilstander i kafeen. Nå er det heldigvis snart over, så jeg håper det blir litt roligere fremover så jeg får tid til å nyte de siste ukene i Vancouver før jeg fyker østover til Alberta.

2 kommentarer:

  1. Ja, det å være på hockey kamp i Canada er bare noe helt for seg selv. Den stemningen er fantastisk, uansett om laget tapere eller vinner!

    Du får nyte de siste ukene i Vancouver før det bærer østover, til flotte Alberta :-)

    SvarSlett
  2. Ja, det å være på hockey kamp i Canada er bare noe helt for seg selv. Den stemningen er fantastisk, uansett om laget tapere eller vinner!

    Du får nyte de siste ukene i Vancouver før det bærer østover, til flotte Alberta :-)

    SvarSlett